طرز تهیه حلوا زنجبیلی ،حلوای زنجبیلی یکی از خوشمزه ترین حلواهای سنتی ایران است و مزه و عطر فوق العاده ای دارد.
حلوای زنجبیلی یا حلوای زنجفیلی طبعی گرم دارد و در فصل زمستان همراه چای بسیار طعم بسیار خوبی می دهد.
حلوای زنجبیلی یک دسر بسیار خوش طعم و سالم است.
بهتر است بدانید که طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی بسیار راحت و خیلی لذت بخش است؛
البته بهتر است بگویم که کلا آشپزی کردن بسیار لذت بخش است.
مواد لازم حلوا زنجبیلی
- روغن کنجد نصف پیمانه
- کره 100 گرم
- آرد برنج نصف پیمانه
- پودر قند 2 پیمانه
- پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
- پودر پسته به میزان لازم
برای ادامه مطلب به گاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه کنید.
اگرکنجکاو هستید که اطلاعاتی درباره ی سوغات تبریز و جاذبه های گردشگری تبریز بدانید به گاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه کنید.
لینک های مرتبط:
- آرد برنج عمده آرد برنج
- روغن کنجد عمده روغن کنجد
- انواع چای عمده انواع چای
- زیتون پرورده عمده زیتون پرورده
- انواع آرد و پودر عمده انواع آرد و پودر
مستر سوغاتی زنجبیلی ,پودر ,عمده ,تهیه ,حلوای ,انواع ,حلوا زنجبیلی ,مستر سوغاتی ,حلوای زنجبیلی ,تهیه حلوا ,عمده انواع ,مستر سوغاتی مراجعه منبع
درباره این سایت